Werken bij De Connectie

In dienst van meer dan 230.000 inwoners maak jij maatschappelijke impact. Samen met ruim vierhonderd collega’s. Natuurlijk beschik je hierbij over fijne arbeidsvoorwaarden. Dát is werken bij De Connectie.  

Wij zijn De Connectie
Bij De Connectie werk je in een bedrijfsvoeringsorganisatie. Onze kerntaak is het ontlasten van de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden door een aantal diensten voor ze te verzorgen. Zo is De Connectie verantwoordelijk voor het innen van belastingen. Ook regelen wij de uitbetaling van salarissen. Verder beheert De Connectie de ICT-systemen en -omgevingen waarmee gemeentes werken. Je leest meer over al onze verschillende afdelingen op de pagina ‘Wat we doen’. Daarnaast leveren we producten en diensten aan zo’n vijftien andere organisaties. Kortom, De Connectie biedt een enorme diversiteit aan werk voor jou.

Jouw werkzaamheden maken impact 
Dit alles om gemeenten zoveel mogelijk te ontlasten. Zo hebben zij meer tijd om zich te focussen op wat voor hen écht belangrijk is: het welzijn van burgers en bedrijven. Werken bij De Connectie is werken voor 230.000 inwoners. Dat is nog eens maatschappelijke impact.

Samen maken we De Connectie
Met ruim 400 collega’s vorm jij de bouwstenen van De Connectie. Onze medewerkers zijn niet voor niets stuk voor stuk keien in hun vakgebied. Zij werken klantgericht: ze kennen de gemeenten en andere partners en hun behoeften als geen ander. Ze zijn ook kwaliteitsgericht: gedreven om hoogwaardige diensten te leveren. Zo excelleren zij in hun vakgebied. Werken bij De Connectie betekent samen continu de dienstverlening naar onze klanten verder optimaliseren. Doe je mee?

Prettige arbeidsvoorwaarden
Je werkt bij De Connectie met goede arbeidsvoorwaarden. Dat vinden wij belangrijk. De Connectie geeft ruimte en verantwoordelijkheid en investeert in mensen. Je krijgt van ons een laptop en telefoon. Een thuiswerkvergoeding, een Individueel keuzebudget, zes bovenwettelijke vakantiedagen en volop ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van een opleiding of cursus. Ieder jaar viert De Connectie rond 1 juli haar verjaardag. Kom je bij ons werken? Dan reserveren we alvast een plekje voor jou op de gastenlijst. Werken bij De Connectie heeft het allemaal.

Werken bij De Connectie
Wil jij werken bij De Connectie? Op onze vacaturepagina bekijk je het actuele aanbod.


Zit er op dit moment geen vacature voor je tussen? Maak een connectie!
Is er nu geen geschikte vacature voor jou? Maar lijkt het je wel leuk om te werken bij De Connectie? We zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten om onze teams te versterken. Laat weten waar jouw interesses en vaardigheden liggen! Wie weet verkennen we binnenkort samen jouw carrièremogelijkheden bij De Connectie. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem contact op met onze Corporate Recruiter Audrey Kummeling via 06 – 219 811 41 of audrey.kummeling@connectie.nl.