Inkoop & Aanbesteding

Inkopen en aanbesteden: het rationeel selecteren van het beste aanbod
Op basis van kennis over de organisatie, inclusief haar trends en ontwikkelingen, kan de inkoopbehoefte volledig in kaart gebracht worden. Deze kennis vormt het fundament voor de inkoopstrategie en de meerjarige inkoopkalender. Zodat een strakke regie op het gehele inkoopproces geborgd is. Door strategisch en planmatig volgens de inkoopkalender in te kopen is altijd tijdig het gewenste product of dienst voorhanden.

Binnen de inkoopstrategie wordt ook bepaald voor welke soort producten en diensten gezamenlijk of individueel ingekocht wordt. Immer wanneer meerdere opdrachtgevers gezamenlijk inkopen wordt optimaal gebruik gemaakt van de schaalgrootte. Eveneens worden de administratieve lasten van het inkoopproces voor iedere deelnemende organisatie verlaagd.

Elke organisatie die rechtmatig en doelmatig wil inkopen en aanbesteden of het  inkoopproces wil professionaliseren, is bij Team Inkoop aan het juiste adres.

Wat zijn onze taken
Vanuit persoonlijk contact en een open samenwerking biedt Team Inkoop en Aanbesteding  inkoopadvies op maat. Alle kennis en ervaring van het inkoopvak is bewezen aanwezig. Gebaseerd op een brede ervaring van eenvoudige opdrachten tot complexe aanbestedingen, van inkoopstrategie tot operationele uitvoering. Door het gehele inkoopproces uit handen te nemen kan elke klant zich volledig richten op de realisatie van de organisatiedoelstellingen. Samen succesvol zijn is de drijfveer.

Diensten zijn:

  • Opzetten en beheren actuele inkoopkalender.
  • Contractbeheer binnen een centraal contractbeheersysteem.
  • Inkoop- en aanbestedingsgerelateerde informatie leveren.
  • Spend analyses.
  • Advisering over en begeleiding van inkoop- en aanbestedingsprocessen.

Contactpersoon
Ad Spaan
Teamleider Inkoop & Aanbesteding
T: 026 – 377 3209
E: ad.spaan@connectie.nl