Els Hendriksen en Michelle Teerink

Els Hendriksen en Michelle Teerink geven leiding aan Management Support. Binnen deze afdeling werken secretaresses, management assistenten en personal assistenten. Het team bestaat voornamelijk uit vrouwen en enkele mannen. Er zijn zeker meer mannen welkom binnen dit team! De medewerkers van Management Support ondersteunen opdrachtgevers van de gemeenten Renkum, Rheden en Arnhem en ook De Connectie zelf. Samen met medewerkers en opdrachtgevers zorgen zij ervoor dat de workload op orde is en dat er voldoende uitdaging zit in de te verrichten werkzaamheden.

Drijfveren
Els en Michelle vinden het belangrijk dat teamleden van Management Support lekker in hun vel zitten en met plezier naar het werk gaan. Op die manier zijn zij het beste in staat om de opdrachtgever zo goed mogelijk te ondersteunen. Om die reden geven Els en Michelle daarom veel tijd en aandacht aan teamleden. Hun motto: medewerker blij = opdrachtgever blij = zij blij.

Weetjes
Michelle over Els: “Els houdt van gezelligheid en is altijd wel in voor een hapje en een drankje. Ze staat graag op de ski’s, speelt in het theater en ze wandelt dagelijks met haar hond van tien jaar. O ja, en ze heeft twee fantastische kinderen.”

Els over Michelle: “Michelle houdt van lekker eten. Overigens wel graag vegan. Ze is naast het werk bezig met een opleiding tot holistisch therapeut en heeft haar handen vol aan haar zoon van twee.”